H1 u prvom tromjesečju s porastom prihoda od 19 posto

Bez autora
Apr 20 2010

Telekom tvrtki H1 Telekom u prvom su ovogodišnjem tromjesečju prihodi porasli za 19 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, dok je EBITDA na istoj razini kao i za cijelu 2009. te bilježi dalji rast. Bruto marža u prvom tromjesečju ove godine im je poboljšana za 52 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje. Sukladno pokazateljima iz prvog tromjesečja ove godine u ovoj godini u tvrtki H1 Telekom očekuju ukupni prihod od 135 milijuna kuna. Prošle godine su ostvarili 115 milijuna kuna prihoda, što je bilo porast od 20 posto u odnosu na 2008. godinu.

H1 u prvom tromjesečju s porastom prihoda od 19 postoTelekom tvrtki H1 Telekom u prvom su ovogodišnjem tromjesečju prihodi porasli za 19 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, dok je EBITDA na istoj razini kao i za cijelu 2009. te bilježi dalji rast, izvijestili su danas iz H1.

Ističu i kako im je bruto marža u prvom tromjesečju ove godine poboljšana za 52 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje.

Sukladno pokazateljima iz prvog tromjesečja ove godine u ovoj godini u tvrtki H1 Telekom očekuju ukupni prihod od 135 milijuna kuna.

Podsjećaju i da su prošle godine ostvarili 115 milijuna kuna prihoda, što je bilo porast od 20 posto u odnosu na 2008. godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik